maanantai 12. huhtikuuta 2010

Keväinen kaulahuivi

Tytär poimi Novitan kevätlehdestä puuvillaisen kaulahuivin. Puikot käteen ja nyt huivi on valmis. Koko huivi neulottiin valmiiksi sileällä neuleella ja lopuksi joka neljäs silmukka pudotetaan puikolta ja puretaan pois. Toimii sekä sisä- että ulkotiloissa.

5 kommenttia:

  1. Silmukanpudotus toimii vaatteessakin tosi hyvin. Vähemmän neulottavaa ja tulee kaunista. Mulla on yksi mohairneule, jossa olen käyttänyt tätä. Hieno huivi!

    Salla

    VastaaPoista
  2. Moi! Päätin tulla vilkaisemaan tätä blogianne - ja jihuu, hieno on! Ja huivi on tosi ihana :) Odotan innolla uuusia kuvia ja käsityövinkkejä!

    Tiina :D

    VastaaPoista
  3. Hei! Teil on toosi hinot sivut!! :D Ja vaikken mitään neulomisesta sun muusta ymmärräkkään, ni tää l on kiva käydä kattoo mitä ootte tehny! :) T: Essi

    VastaaPoista
  4. moi toi laukku oli tosi kiva ja kaulahuivi on kiva keväinen koriste!hienot sivut ja tosi selkeet.T:naapurisi kadun toisesta päästä.heheh!!

    VastaaPoista
  5. yritin lähettää tänne kommenttii mut tää kone sekos . . . mut hei ihanat ja selkeet sivut (niin kuin naapuri kadun toisesta päästä sanoi) ja toi huivi on niin AH< 333
    Ts Solja :) < 3

    VastaaPoista